7 Sep 2016

banyaknya keja

hi! 

kuiz kedua management semalam dah settle. alhamdulillah masuk jugak apa yang aku baca. yang mana aku taktau aku hentam ja ehem ;p

lepas kuiz management, lect bagi satu project pulak untuk diselesaikan, dipresentkan dan disubmitkan pada dia nanti. okay then, pada hari yang sama juga lect osha bagi tajuk untuk project subject dia jugak. yang ketiga, e-folio pengajian malaysia pun ada. ketiga tiga kerja ni kena submit selepas hari raya haji. paling lewat pun hujung bulan 9 ni. ohohoho seronoknya T.T


boringnya T.T

letih belajar, letih lagi masa waktu koko. malas feat mengantuk feat meluat. berjam jam duk dalam dewan tu dengar depa potpetpotpet. rasa menyesal pun ada aku masuk pengakap. waktu koko start dari kui 2 ptg sampai kui 4 ja. tapi depa lajak sampai kui 6. dok buat natang paa lama lama sangat. tepuk tepuk tangan nyanyi getu getu pun jadila. dah sampai waktunya, bagi laa balik. ini tahan sampai kui 6 pasaipa. masa hat terluang tu buleh buat banyak kerja tau dak. dok hadap koko lama lama bukan buleh upkan pointer pun. dah isi pengakap. nak keluar takleh dah. sis tabah sampai habis sem 1 ni sobsobsob T.T

lama dah kot aku tak blogwalking. sambil siapkan keja lect bagi, sambil blogwalking buleh kot

2 comments:

Syahran Syah said...

Ziarah malam..salam ukhuwah.

Athirah Farah said...

nasi kite punye koko dulu biase2 je tapi tang potpet2 tuh yg letih nak ngadap :P huhuhuuuu