10 Sep 2016

my fufu

hi! 

buas gila anak kucing yang sepupu aku baru bagi ni. sumpah buas. nama fufu. mata sebelah perang koko. sebelah lagi warna biru. first time tengok aku jatuh cinta teruih. tak cakap banyak. teruih terima bawak balik rumah ja even dia gegirl pun. mama potpetpotpet jugak sebab dia gegirl kan. nanti mesti beranak banyak. uish lagi lah seronok kucing banyak kat rumah tapi kan...kos whiskas pun koih meningkat laa T.T 

fufu selalu teman aku study tengah malam. bila kita dok stress ngan study, dia lompat naik ataih peha pastuih tenung kita. allahu. tak kuat tengok pun. manja gila. tapi bila dia start perangai buas dia tu, habis kotak pencil kertaih apa semua dia punggah T.T


4 comments:

Syah said...

hai,jom join giveaway saya! :D

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2016/09/first-giveaway-gomoshop96.html

Faizah Syakira said...

nanti bagi whiskas tu jangan banyak sgt taw. sbb whiskas tu sdri garam tinggi.nanti dia kencing tak lepas, pastu bulu pun luruh dengan mudah. ni vet yang bgtahu saya. :D

Nabila Syifa said...

helo fufu. u can read that words ha? so clever!

Noor Maizan said...

alolo comeynya..

hi tuan blog... salam kenal